ELISIA: BlockChain Devrimi


BLOCKCHAIN ​​TEKNOLOJİSİ
Pek çok yeni şirket, müzik paylaşımından küresel ödemeye, elmas satışının yasallaştırılmış esrar endüstrisine kadar her şey için blok taşını kullanıyor. Bu yüzden teknolojinin çok büyük bir potansiyeli var. Dijital işlemler ve varlıklar söz konusu olduğunda, blockchain'e herhangi bir şey koyabilirsiniz.
Blockchain temelde paylaşılan kayıtları tutan dağıtılmış bir veritabanıdır. Bu kayıtlar bloklardır ve her şifreli kod bloğu, blok geçmişinin bir kaydıdır. Her blok, ikincisine yapılan işlemlerde zaman damgalı bilgi içerir. Etki, onları bir araya getirmek için bu blokların bir zinciridir; bu nedenle adı.
Bir blockchain'in iki ana bileşeni vardır: ağın tuttuğu değişmez bir defter ve işlemleri doğrulayan ve kolaylaştıran merkezi olmayan bir ağ. Ağa erişimi olan herkes bu paylaşılan işlem verilerini görebilir, ancak kayıtların bozulabilir veya saldırıya uğrama olasılığı yoktur. Bu merkezi olmayan güven, veriyi kontrol eden, teknoloji devi ya da büyük bir finans kurumu olan hiçbir organizasyonun olmadığı anlamına gelir.
BLOCKCHAIN'UN ZORLUKLARI
Blockchain teknolojisi, dünyayı internetin daha da iyi olduğu gibi devrim yapma potansiyeline sahiptir. Zaten, finans, kimlik yönetimi, yönetişim, varlık yönetimi ve daha birçok alanda yeteneklerini kanıtlıyor. Blockchain ağ özellikleri gibi; Şeffaflık, değişmezlik, güvenlik, maliyet etkinliği ve güvenilmezlik kurumların ve bireylerin çalışma biçimini daima değiştirecektir.
Bununla birlikte, çoğu gerçek dünyadaki işletmeler, bu teknolojiyi şu anda onunla ilişkili iki büyük zorluktan dolayı kabul etmekte yavaş kalmıştır.
Bağlantı
Geleneksel bir kripto dünyasında, her Blockchain'in kullanıcıları, yerel para birimi ve DApp'leri ile tam bir ekosistem oluşturması gerekiyor. Bu, ağların birbirleriyle iletişim kurmasını zorlaştıran silolarda çalışan Blockchains ile sonuçlandı. Ve bağlantı olmadan, Blockchains arasındaki varlıkların doğrudan transferi gerçekten de yokuş yukarı bir görevdir.
Haklı olarak tahmin edebileceğiniz gibi, bu birlikte çalışmayanlık eksikliği, Blockchain teknolojisinin kitlenin benimsenmesi için büyük bir engeldir.
Ölçeklenebilirlik
Ethereum ve Bitcoin gibi önde gelen Blockchain ağları ağlarında devasa işlemleri desteklerken sorun yaşıyor. Buradaki ağ tıkanıklığı, genellikle işlemlerin yavaşlamasına ve işlem ücretlerinde artışa neden olur.
Bu nedenle, kullanıcıları küresel bir kapasiteye yerleştirmeyi ve işletmelerin pratik ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan ortaya çıkan Blockchain ağı, blok zamanlarını muazzam bir şekilde arttırmalıdır.
ELISIA: BLOCKCHAIN'UN DEVRİMİ
Elisia, sorunları çözmek ve hiçbir ücret iĢlemleri yapmadan ölçeklenebilir, yıldırım hızı olan ve potansiyel kullanıcıların Merkezi Olmayan Uygulamalar (DAPPS) geliştirmesine izin veren yüksek performanslı bir blockchain yaratan devrimci bir blok ağ ağıdır. Bu, bahis kanıtı (POS), işin ispatı (POW) ve temsili kanıt payı (DPOS) vb. Gibi farklı algoritmalardan oluşan diğer yan zincirlere sahip Delegated Stake (DPoS) zincirlerine dayanan bir konsensus mekanizması ile sağlanır. Elisia, öncüllerinin hatalarını ortadan kaldırarak, ölçeklenebilirlik sorunlarını çözme ve saniyede işlem sayısını artırma, aynı zamanda blok zincir teknolojisini kitlesel olarak benimsemeye daha da yaklaştırıyor.
Elisia, bir bütün olarak blockchain teknolojisinin kullanıcı tarafından benimsenmesini artırmak için kullanıcı dostu bir platform sunmayı amaçlamaktadır. Elisia platformu, farklı teknolojilerin karışımını entegre eden, son derece güvenli bir blok taşının üzerine inşa edilmiştir. Elisia'da blockchain teknoloji hizmetinin tüm önemli entegrasyonu parmaklarınızın ucunda. Elisia'nın uzman ekibi, müşterilerine en iyi merkezi olmayan araçları kullanarak ömür boyu ücretsiz akan blockchain teknolojisini sunmak için gece gündüz çalışıyor.
Elisia, aynı zamanda binlerce endüstriyel sınıf DAP'nin aktif çalışmasını sürdürecek kadar ölçeklenebilirken, Elisia Platform'un askeri güvenliği ağın istikrarını sağlıyor. Ayrıca, Elisia Platformundaki her işlem bedelsizdir. Gizli masraflar yoktur. İşlemler hızlı bir şekilde istenen hedefe derhal ulaşır.
ELISIA EKİBİ

ELISIA TOKEN SATIŞ
Şirket yol haritasına göre, https://elisia.io/#roadmap , Elisia token satışı 30 Kasım 2018'den Ocak 2019'a kadar başlıyor. Tahmini jeton fiyatı yaklaşık 0.0001 ETH'dir ve genel jeton kaynağı 1.000.000.000 ELSA'dır. Elisia, 50.000 ETH'lik bir ilk sert kapak kurar.
Yalnızca beyaz listeye alınmış adresler veya KYC belgeleri gönderen ve onaylanan üye, Elisia ICO'ya katılmak için kabul edilecektir. Bu durum, kısıtlı bir ülke veya Elisia ICO'suna katılan onaylanmamış bir üyenin yatırımcının olma olasılığını garanti altına alacaktır.

Elisia hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri ziyaret edin:
Profil Bağlantı: 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1112705

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога